Sant Joan les Fons crea una nova visita guiada pels jardins del Parc de les Olors

Dissabte 23 de febrer es durà a terme la primera sortida amb Jordi Zapata, que parlarà sobre la vegetació de ribera de la zona del Molí Fondo

La vegetació de ribera de la zona de Molí Fondo a Sant Joan les Fonts.
La vegetació de ribera de la zona de Molí Fondo a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
Redacció
12 de febrer del 2019
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts crea un nou programa de visites guiades gratuïtes,  dirigit a tots els públics. Aquestes sortides, de reconeixement de plantes, tindran lloc en els jardins de la ruta Ronda Croquis del Parc de les Olors.

El proper dissabte 23 de febrer, es durà a terme la primera sortida emmarcada dins aquest projecte. Jordi Zapata, expert en la matèria, ens parlarà sobre la vegetació de ribera de la zona del Molí Fondo, caracteritzada per les colades de lava i el clima del territori.

La visita tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i serà de fàcil accés, ja que es durà a terme a la resclosa, pedrera i els blísters de la zona del Molí Fondo. Amb sortida des de l’Oficina de Turisme a les 12h, cal fer reserva prèvia al telèfon 972 290 507 o per correu a turisme@santjoanlesfonts.cat.

Des de l’Àrea de Promoció i Turisme del consistori s’ha dissenyat aquest programa per gaudir i donar a conèixer el patrimoni cultural i natural, tant als ciutadans com als visitants del municipi. Cada mes es realitzarà una activitat relacionada amb la ruta Ronda Croquis del Parc de les Olors, que també s'estendrà amb activitats a La Canya i a Begudà.
 

Cartell de la nova visita guiada. Foto: @santjoanfontsaj.



 
Arxivat a