S'obren les inscripcions de la 2a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts 

La cursa de 6 km, en què també poden participar homes i nens, serà el 31 de març vinent i és 100% solidària per a recollir fons per a l'Oncolliga

Imatge retrospectiva de la Cursa de la Dona de l'any passat.
Imatge retrospectiva de la Cursa de la Dona de l'any passat. | @santjoanfontsaj.
Redacció
11 de febrer del 2019
El grup de veïns/es de Sant Joan les Fonts que es van unir l’any passat per organitzar la 1a Cursa de la Dona, volen tornar a oferir una matinal solidària que esdevingui un punt de trobada per tots aquells que vulguin fer esport, mentre col·laboren amb l'Oncolliga. 

Per causa de l’èxit de l’edició anterior, on van participar més de 1.450 persones i es van recaptar 5.400€, enguany s’ha decidit repetir la cursa, que tindrà lloc el diumenge 31 de març a les 10h, amb sortida i arribada del Prat de les Coromines (al costat del Pavelló Poliesportiu).

Comptarà amb un recorregut total de 6 quilòmetres que es podran fer caminant o corrent. Es tracta d'una cursa solidària, no competitiva i inclusiva, hi poden participar dones, nenes, homes i nens, i el recorregut és apte per fer amb cadira de rodes i cotxets. En la marxa també s’hi admeten gossos (sempre que vagin degudament lligats).

Les inscripcions ja estan obertes i per a tots els que s'inscriguin abans de l’1 de març el preu és de 8€ (inclou samarreta, esmorzar i diversos sortejos) i de 3€ per als infants de 0 a 3 anys (inclou pitet). De l’1 al 24 de març el preu serà de 10€ la inscripció normal i 5€ per als infants.

Com us hi podeu inscriure? La cursa és 100% solidària i tots els beneficis aniran destinats a Oncolliga, una entitat que vetlla perquè les persones que pateixen càncer i les seves famílies tinguin un munt de serveis a la seva disposició per tal d'ajudar-los durant el procés de la malaltia.

Durant la jornada, a més, hi haurà més activitats complementaries a la cursa: zumba, esmorzar popular, fotocol i tallada de cabells solidària, entre d'altres.

Què té de diferent aquesta cursa?
  • Hi poden participar homes i nens.
  • El recorregut recorrerà paratges on predominen el verd i els camins de terra, i per tant no serà exclusivament urbà.
  • És una marxa totalment inclusiva, que permet la participació de tots els nivells, un recorregut per a les persones amb mobilitat reduïda, oferint un servei d'acompanyament a les persones amb cadira de rodes que ho necessitin.
  • Es permet la participació de gossos sempre i quan vagin lligats.
  • Esmorzar apte per a celíacs (cal indicar-ho en la inscripció).
Arxivat a