VÍDEO Puigdemont dóna suport a Toni Arimany i a Junts per la Vall d'en Bas

En un vídeo expressament enregistrat des de l'exili, el president recorda la seva relació amb la vall i la Garrotxa

El president Carles Puigdemont i el candidat Toni Arimany.
El president Carles Puigdemont i el candidat Toni Arimany. | @sergiiglesia.
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:25h

Durant la celebració, aquest passat dijous, a Can Trona (Joanetes) d'una sessió de treball i anàlisi sobre "Com crear sinergies entre municipis", el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hi ha intervingut en un vídeo fet exprés per a aquesta ocasió, en què a més de rememorar la seva relació amb la Garrotxa, dóna suport al candidat a batlle de Junts per la Vall d'en Bas, Toni Arimany.

En la sessió de “Sinergies entre municipis” van participar-hi els batlles de Torelló, Sant Feliu de Pallerols, les Preses, Riudaura, la Vall de Bianya i el candidat per la Vall d’en Bas.
 

Un moment de la sessió celebrada a Can Trona aquest passat dijous. Foto: @juntsxlavallbas.


Arimany i el seu equip que pràcticament ja ha tancat la candidatura per a eleccions municipals del pròxim mes de maig, ja han presentat sengles propostes i projectes a portar a terme si abasten la majoria al consistori de la Vall.

El passat dissabte, 2 de febrer, l'ermita de Sant Quintí d'en Bas, a Sant Esteve, va ser l'indret de trobada entre Toni Arimany, membres del seu equip i amics i simpatitzants de la coalició electoral, que disputarà la batllia el pròxim mes de maig a l'actual equip de govern de la Vall Plural. Fins a una cinquantena de veïns i veïnes de la Vall d'en Bas van poder departir amb Toni Arimany i el seu equip de Junts per la Vall, entre d'altres: Adrià Banús, Xavier Vilanova, Rosa Soy, Sergi Iglesia, Sergi Pujolriu, Laia Martí, Marta Plana, Josep Gumí, Janina Mayà o Dani Pascol.
 

L'equip de Junts per la Vall d'en Bas a l'ermita de Sant Quintí el passat 2 de febrer. Foto: @juntsxlavallbas.