La CUP Olot publica 557 propostes per a millorar la vida de la ciutat

La campanya de recollida d'idees i projectes s'ha fet discretament durant mesos i ara s'obre a la participació de tothom a través de bústies postals, WhatsApp, correu electrònic o el web decidimolot.cat

Lluís Riera, regidor de la CUP Olot, durant la presentació de les propostes.
Lluís Riera, regidor de la CUP Olot, durant la presentació de les propostes. | @CUPOlot.
Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 9:48h
La CUP Olot ha fet públics, aquest passat dissabte, els fruits d’un procés que ha durat mesos, de trobades amb persones i col·lectius diversos per a recollir propostes, idees i projectes per a millorar la vida a la ciutat. Tanmateix, aquest procés s'obre, a partir d’ara, a tothom qui vulgui consultar-les, millorar-les o proposar-ne de noves a través del web decidimolot.cat.

Per a facilitar la participació de la gent que utilitza menys la xarxa Internet, també se'n posa a disposició 4 bústies postals: a l’Orfeó Popular Olotí, al Casal de Sant Miquel, al Casal de Bonavista i a la Pastisseria Cacau. En aquestes bústies s'hi poden deixar per escrit qualssevol propostes. A més, un grup de persones voluntàries portaran butlletes casa per casa, per a assegurar que tothom tingui l’oportunitat de dir-hi la seva.


A més de la pàgina web interactiva i les bústies postals, la formació assembleària ha habilitat el contacte de WhatsApp 681 608 375 i l'adreça de correu electrònic olot@cup.cat.

Totes les propostes que es rebin seran treballades i la CUP espera poder ampliar i millorar les 557 que ha reunit fins ara.

Aquí podeu veure l'índex dels temes que s'hi tracten:

ÍNDEX PER TEMES

GOVERNEM-NOS
Sobirania popularCUIDEM-NOS
Sobirania sanitària i socialOCUPEM-NOS
Sobirania productivaRECONNECTEM-NOS
Sobirania energètica i alimentàriaREPENSEM-NOS
Sobirania de l’espai públicRELACIONEM-NOS
Sobirania educativa i culturalCONSCIENCIEM-NOS
Sobirania comunitàriaGESTIONEM-NOS
Sobirania econòmica i administrativa
 TECNIFIQUEM-NOS
Sobirania tecnològica

 
Arxivat a