Animals

S'inicia la campanya comarcal d'esterilització d'animals de companyia

El Consell Comarcal dóna suport als animalistes de FAADA per a fer.ho amb gossos, gats o fures

per Redacció , 7 de febrer de 2019 a les 05:00 |
La campanya s'adreça a propietaris de gossos, gats o fures. | @FAADAOrg.
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per vuitè any consecutiu, la Fundació FAADA (Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) promou la campanya ”Sóc responsable” d’esterilització i/o identificació d’animals de companyia (gossos, gats i fures).
 

La campanya, que estarà en vigor entre els dies 5 de febrer i 3 de maig de 2019, consisteix a facilitar la identificació i/o esterilització dels animals de companyia tot oferint preus reduïts a través de veterinaris adherits.
 

Centres veterinaris de tot Catalunya opten lliurement per a unir-se a aquesta campanya i oferir preus avantatjosos en l’esterilització i la identificació a través de microxip d’aquests animals. Al mateix web de la campanya i a través d’un cercador es poden trobar els professionals adherits a tot Catalunya i, més concretament, a Olot.
 

Cal recordar l’obligació legal dels propietaris d’identificar i registrar al cens municipal el seu animal de companyia i que amb el control de la natalitat mitjançant l’esterilització s’eviten naixements no desitjats i els possibles abandonaments.
 
Per a més informació, podeu consultar el web: http://socresponsable.org/
 

 

Participació