«Un día más con vida», l'aposta del PEHOC i Cines Olot aquest divendres

El film es basa en el llibre homònim escrit per Ryszard Kapuscinski, un relat de les experiències de l'escriptor durant la guerra civil d'Angola el 1975

Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat el 11 de febrer a les 12:45h
Una de les imatges del film «Un día más con vida».
Una de les imatges del film «Un día más con vida». | Arxiu NG.

Aquest divendres, 8 de febrer, a 2/4 de 10 del vespre, als Cines Olot, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula polonesa Un día más con vida. Serà la segona vegada que el Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca (PEHOC9 col·labora amb el Cine Club per a oferir i recomanar aquesta pel·lícula als seus socis, que tindran entrada gratuïta amb el carnet Recercat.

La pel·lícula, dels directors Raúl de la Fuente i Damian Nenow, està basada en les experiències de l'escriptor i periodista Ryszard Kapuscinski, que cerca de la veritat després de la guerra. En el seu viatge suïcida a través d'Angola es replantejarà la seva professió i l'impacte que causa en els que l'ajuden.

Un día más con vida és el dramàtic relat dels tres mesos que Kapuscinski va passar el 1975 a Angola, al principi d'una guerra civil que durarà dècades. Kapuscinski viatja al capdavant, on una salutació equivocada pot costar-te la vida, amb els joves soldats d'Angola, Cuba, Rússia, Sud-àfrica i Portugal que  lluiten en una guerra oblidada, de repercussió mundial. Kapuscinski ens mostra amb punyent detall la brutalitat d'un país dividit per la seva nova llibertat.
Arxivat a