El PSC d'Olot titlla el PDECat de gent que «no tenen paraula»

El candidat a batlle, Josep Guix, adreça una lletra als ciutadans d'Olot i la Garrotxa en què els demana la confiança per a tornar a governar la ciutat

Josep Guix en una recent intervenció al ple de l'Ajuntament d'Olot.
Josep Guix en una recent intervenció al ple de l'Ajuntament d'Olot. | Martí albesa.
05 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 9:49h
L'espina política del PSC pel trencament de l'acord de govern municipal a l'Ajuntament d'Olot, que es va anunciar i fer efectiu el novembre de 2017, sembla que encara és clavada. Així es desprèn de la lletra que el candidat a batlle i actual portaveu del grup municipal socialista ha adreçat als ciutadans d'Olot i la Garrotxa:

"A diferència dels altres grups de l'oposició, durant aquest mandat hem tingut responsabilitat de govern i, per tant, coneixem quines han estat les realitzacions i el que encara és més important: tot ho queda per fer. Dintre dels objectius pendents n'hi ha alguns que no han estat possible pel trencament unilateral del pacte pel partit PDECAT. Un trencament que no oblidem perquè ens ha demostrat que aquesta gent no tenen paraula.


En aquesta lletra encapçalada pel lema "anem fent camí junts", Guix manifesta que espera que Olot confiarà en el PSC "per a tornar a governar la ciutat". I afegeix: "Som gent del país que coneixem les necessitats de les persones que conviuen amb nosaltres. Així ho hem demostrat tant a l'oposició, com sobretot quan hem governat".

Els socialistes olotins es volen comprometre a tirar endavant un seguit de propostes que sotmetran a la consideració de la població d'Olot, tant a les trobades que continuaran fent, com per mitjà de les noves tecnologies de la informació (Facebook, Twitter, etc.).

El cap del grup municipal socialista convida els ciutadans a participar en aquestes trobades "perquè volem fer un Olot millor sense discriminacions i preparat per superar els reptes que ens presenta aquest temps de canvi".


 
Arxivat a