VÍDEO Lluís Amat: «Hem aconseguit gairebé el 90% del nostre programa»

El batlle de la Vall d'en Bas i els regidors de l'equip de govern municipal de la Vall Plural van presentar el balanç d'aquest quasi 4 anys de mandat a Can Trona

Un aspecte de la trobada a Can Trona amb l'equip de govern de la Vall d'en Bas.
Un aspecte de la trobada a Can Trona amb l'equip de govern de la Vall d'en Bas. | Martí Albesa.
05 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 9:49h

Aquest passat divendres, primer de febrer, Can Trona va acollir a dos quarts de vuit del vespre la presentació del Balanç 2015-2019 de l'actual equip de govern municipal de la Vall d'en Bas, a càrrec del batlle, Lluís Amat, i dels actuals regidors de la Vall Plural –pròxima a ERC–, Cristina Molas (Sant Privat i Puigpardines), Anna Mercader (el Mallol i la Pinya), Pilar Fabregó (Joanetes), Josep Pujol (Sant Esteve) i Lluís Pujiula (Hostalets i Falgars).

Davant d'una quarantena de veïns del municipi, el  batlle i els regidors van desgranar amb una presentació dinàmica en una pantalla els reptes proposats al principi del mandat i els assoliments abastats. Segons les xifres presentades, s'ha acomplert gairebé el 90% d'allò que es van proposar l'any 2015, per bé que l'Institut de Secundària per a la Vall d'en Bas encara no és una realitat, tot i que, en paraules de Lluís Amat "hi estem treballant a fons".
 

Lluís Amat durant una de les intervencions a Can Trona. Foto: Martí Albesa.


La reunió, llarga i feixuga, es va allargar durant gairebé tres hores i va respondre, fil per randa, als compromisos contrets pel consistori actual, que van resumir en principis com el rigor, la dedicació, la transparència, el compromís, la responsabilitat, etc. Aquesta ha estat la tercera ocasió que el consistori d'en Bas fa un retorn a la ciutadania de la feina feta, tal com es van comprometre; les anteriors ocasions van coincidir amb els 100 primers dies de mandat i els dos primers anys a l'Ajuntament.