L'altra programació (LAP)

David Espinosa interpretarà la «Conferència Espectacular» dijous

Aquesta sessió d'"art viva" tindrà lloc al Teatre Principal d'Olot a les nou del vespre

per Redacció, 5 de febrer de 2019 a les 06:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Si us agrada el teatre però no acostumeu a anar els dijous a les obres que ofereix L'altra programació (LAP), o no sabeu ben bé què és això dels espectacles no convencionals o ni tan sols que es vol dir quan es parla de creació contemporània, la sessió de David Espinosa Conferència Espectacular pot esvair-vos aquests i altres dubtes.


A través d’una conferència teatralitzada, aquest actor i autor explicarà què és la creació escènica multidisciplinària, és a dir, la que barreja diverses disciplines: teatre d’ombres, dansa, teatre d’objectes (o titelles, com se n’acostuma a dir) i farà un recorregut audiovisual per la història del teatre no convencional de Catalunya i també de la resta d’Europa.

Aquest espectacle, que es podrà veure al Teatre Principal d'Olot a les nou del vespre, forma part del projecte Noves Escenes, de Transversal, la xarxa d’activitats culturals, un dels projectes del Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals que té l'objectiu e crear una oferta cultural innovadora i convidar el públic a descobrir els formats més experimentals de l'escena catalana. D'aquesta manera, es busca normalitzar la presència del teatre contemporani arreu del país i no només a Barcelona, on fins ara es concentra la major part de l'oferta d'aquest tipus d'espectacles.


Precisament, la Conferència Espectacular d'Espinosa és una creació produïda íntegrament per a laXarxa Transversal que serveix d'introducció divulgativa al teatre més contemporani així com als altres espectacles programats.
 

 

Participació