Tots els detalls de les mobilitzacions de l'ANC per acomiadar els presos polítics

L'entitat ha convocat concentracions per demà a primera hora

Manifestants a l'exterior de Lledoners.
Manifestants a l'exterior de Lledoners. | Josep M. Montaner.
NacióDigital
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 23:34h
Els presos polítics seran traslladats demà a primera hora cap a Madrid, a pocs dies de l'inici del judici de l'1-O. Per acomiadar-los, l'ANC ha convocat mobilitzacions per acompanyar-los en el seu viatge cap al Tribunal Suprem. Elisenda Paluzie ha descartat "obstaculitzar" el trasllat, però des de l'entitat s'han organitzat concentracions arreu del territori: 

- Puig de les Basses: concentració a les 5h al llarg del trajecte des de Puig de les Basses, la presó on hi ha l'exconsellera Dolors Bassa, fins a Brians 2. 

- Mas d'Enric i Lledoners: concentració a les 6h al llarg del trajecte des de Lledoners i Mas d'Enric, on hi ha Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i Carme Forcadell, fins a Brians 2. 

- De Brians 2 a Soto del Real: concentració a les 7h al llarg del trajecte de de Brians 2 fins a Soto del Real, a Madrid. 

A la tarda, l'entitat sobiranista ha convocat concentracions a les capitals de comarca i a les 19h als Jardinets de Gràcia, a Barcelona. I a partir de dilluns, 4 de febrer, arrenca una acció a la plaça de Sant Jaume, just davant de la Generalitat. 

L'entitat sobiranista plantarà una pancarta on s'hi pugui llegir "què esteu fent per aplicar el mandat de l'1 d'octubre?". L'acció està previst que comenci quan ja s'hagin traslladat els presos polítics a Madrid i hi jugaran un paper clau els voluntaris. 
 

Les mobilitzacions de l'ANC per acomiadar els presos Foto: ANC