Ornitologia

Els naturalistes se'n van als Aiguamolls de l'Empordà a observar ocells

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEG) organitza la sortida el pròxim dissabte 9 de febrer

per Redacció , 29 de gener de 2019 a les 09:45 |
El becadell comú (Gallinago gallinago) serà una de les aus que s'hi podrà observar. | Marek Szczepanek/Wikipèdia.
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dissabte 9 de Febrer, des de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEG) organitzen una sortida per a conèixer els ocells hivernants al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, oberta a tothom, amb inscripció prèvia a naturalistesgarrotxa@gmail.com.

Serà un passeig guiat per ornitòlegs de l'entitat amb l'objectiu de descobrir el gran nombre d'espècies d'ocells que passen l'hivern en els ecosistemes d’aiguamolls litorals de Catalunya, que avui es conserven gràcies a la defensa ecologista que se'n va fer 40 anys enrere. S'hi podrà observar espècies com el xarxet comú, l'ànec cullerot, el becadell comú o la fredeluga, entre moltes altres ocells aquàtics i terrestres.


El lloc de trobada serà al Mas Les Mates a les 7:00 h i es farà la tornada al mateix lloc al voltant de les dues del migdia. Cal portar prismàtics, entrepà i roba d'abric.

Aquesta sortida és gratuïta per als socis de l’ANEG i té un preu de 5 euros per als qui no en són. El desplaçament es farà amb vehicles particulars compartits, tant pel que fa al trajecte com pel que fa a despesa del desplaçament.

 

Cartell de la sortida de l'ANEG als Aiguamolls de l'Empordà Foto: @Anegarrotxa

 

Participació