Roger Calsprim relleva Jordi Fosas com a president del Marboleny

En l'assemblea general extraordinària celebrada aquest passat divendres a les Preses

Una imatge de l'assemblea de Marboleny, celebrada el divendres passat.
Una imatge de l'assemblea de Marboleny, celebrada el divendres passat. | @marboleny.
Redacció
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:40h
El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny (Espai de Dansa d’Arrel Tradicional), fincat a les Preses, va escollir el passat divendres, 25 de gener, en assemblea general extraordinària, la nova junta que estarà al capdavant de l’entitat els propers 4 anys. El resultat més destacable d'aquesta votació dels associats del Marboleny és el canvi de president.

L’equip que deixa la junta, amb Jordi Fosas com a president de l'entitat, s’acomiada després de 23 anys tirant endavant l’entitat i fent-la créixer, tant en nombre de socis, que no ha deixat d’augmentar en els darrers anys, com en valor social per als infants i per als joves que participen de l’activitat de l’entitat i també per al municipi de les Preses. L’equip creu que és el moment de donar el relleu als més joves de la casa, que de ben segur continuaran cuidant aquest projecte amb noves idees, portaran un aire fesc i, sobretot, començaran amb tota l’energia que requereix el dia a dia de l’entitat.
 
El nou equip que agafa les regnes tindrà com a president Roger Casalprim, que és soci de l’entitat des del 2008 i que ha estat altament implicat en la gestió de l’esbart els darrers 3 anys. Els components de l’equip d’aquesta nova etapa tenen entre 18 i 30 anys i han estat vinculats amb Marboleny des de ben petits, primer com a balladors i més endavant com a monitors o voluntaris en les diferents activitats que duu a terme el Cercle al llarg de l’any.

Tots ells emprenen aquest repte amb respecte per la feina feta pels diferents equips que han dirigit l’entitat al llarg d’aquests més de 40 anys d’història i a la vegada amb ganes de seguir-la fent créixer i evolucionar i d’aportar noves idees, tot amb el mateix objectiu que ha tingut l’entitat des dels seus inicis: cuidar, treballar i estimar la cultura popular a través de la dansa d’arrel tradicional.
 
Arxivat a