Tall de circulació per obres a l'avinguda Sant Jordi d'Olot aquest dissabte

Restaran afectats els carrers Folch i Torres i Verge de Montserrat, de les vuit del matí a les sis de la tarda, pels treballs de construcció del nou dipòsit d’aigua

Un dels punts de l'avinguda Sant Jordi que es tallarà al trànsit.
Un dels punts de l'avinguda Sant Jordi que es tallarà al trànsit. | Arxiu NG.
Redacció
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:11h
A causa de les obres de construcció del nou dipòsit d’aigua de la ciutat,  SOREA informa que aquest dissabte 26 de gener caldrà tallar la circulació de vehicles a l’Avinguda Sant Jordi. Els treballs, que començaran a les 8h del matí i és previst que finalitzin a les 18h (aproximadament), afectaran el tram comprès entre el carrer Folch i Torres i Verge de Montserrat. Els vehicles, però, tindran una via alternativa de pas.

Mentre durin les obres, el trànsit es desviarà per les vies següents:

— Els vehicles que circulin per l'avinguda Sant Jordi provinents de les Preses i en direcció a Les Tries seran desviats cap al carrer Verge de Montserrat. Hauran de continuar cap a la ronda de les Fonts i seguir pel carrer Folch i Torres per reincorporar-se, a continuació, a l'avinguda Sant Jordi.
— Els vehicles que circulin per l'avinguda Sant Jordi provinents de la Rodona (sector Les Tries) que vagin en direcció a Les Preses seran desviats pel carrer Folch i Torres. Hauran de continuar per la ronda les Fonts i, en arribar a la cruïlla amb carrer Verge de Montserrat, podran desviar-se a l'esquerra per reincorporar-se a l'avinguda Sant Jordi o bé continuar recte en direcció a la carretera de Santa Pau.

El veïnat d’aquest sector podran entrar i sortir del seu domicili, tot i que en una única direcció.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.
 

Mapa de les afectacions de trànsit per aquest tall circulatori. Foto: @olotuit.

Arxivat a