Clara Bonfill opta als Premis Enderrock 2019 per «Què t'ha dit el mar»

Podeu votar aquesta peça de la cantautora de Sant Joan les Fonts, de l'àlbum "L'altra cara de l'havanera", com a millor cançó d'autor de 2018

Clara Bonfill davant la seva estimada mar Mediterrània.
Clara Bonfill davant la seva estimada mar Mediterrània. | moltclara.cat.
Redacció
24 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:57h

La cantautora de Sant Joan les Fonts Clara Bonfill ha estat nominada a la segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock 2019 per la seva peça "Què t'ha dit el mar?", de l'àlbum L'altra cara de l'havanera, editat l'any passat.

"Què t’ha dit el mar" és el primer single de L’altra cara de l’havanera, que va promoure amb un videoclip gravat a les platges de la Costa Brava, als llocs on la Clara escriu les seves cançons que parlen de la mar Mediterrània.

En aquest àlbum Clara Bonfill ha fet un treball de recerca i ha donat veu als personatges que no n’havien tingut fins ara, la majoria dones, com l’esposa del Llop de Mar, a "La pell freda", la mare de la famosa havanera "Mare vull ser pescador", amb "Eres tan petit fill meu", o la "Lola la Tavernera", amb "El tango de la Lola".

Tothom qui vulgui donar suport a Clara, fins al 3 de febrer, votant des d'aquest vincle: http://www.enderrock.cat/votaciopopular.
 

Les votacions es poden fer fins al 3 de febrer Foto: PE.