Canvis de circulació a Olot per l'asfaltat a l'entorn del carrer Pou de Glaç

L'afectació d'aquesta via amb l'avinguda Doctor Darnés aquest dijous, 24 de gener, s'iniciarà a les nou del matí amb la previsió d'enllestir cap a les sis de la tarda

El carrer Pou de Glaç en la cruïlla amb l'avinguda del Doctor Joaquim Danés.
El carrer Pou de Glaç en la cruïlla amb l'avinguda del Doctor Joaquim Danés. | Arxiu NG.
Redacció
23 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:52h
A causa de les obres de millora del paviment de la confluència dels carrers del Pou del Glaç amb l’avinguda del Doctor Joaquim Danés, aquest dijous 24 de gener hi haurà canvis de circulació en aquest sector de la ciutat. Els treballs, que és previst que s’iniciïn a les 9h del matí i que finalitzin al voltant de les 18h (aproximadament), suposaran afectacions en el trànsit d’anada i tornada entre el centre de la ciutat i el sector del Pla de Dalt, Xiprer, Les Planotes, El Cassés, Sant Pere Màrtir i Vivendes Garrotxa.

L’afectació tindrà lloc a l’encreuament dels carrers del Pou de Glaç amb l’avinguda Doctor Danés, amb motiu del rebaix i posterior asfalt del paviment de la cruïlla i comportarà els canvis següents:

— Els vehicles que circulin pel carrer Pare Roca i vulguin dirigir-se a l’avinguda Doctor Danés s’hauran de desviar cap a la dreta i continuar per l’Avinguda Reis Catòlics. Per accedir als barris del Pla de Dalt, El Xiprer, El Cassés, Sant Pere Màrtir, Les Planotes i Vivendes Garrotxa hauran de fer-ho per la zona de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Aquesta situació afecta també a la parada de TPO de la plaça Montolivet.
— Els vehicles que circulin pel carrer del Pou de Glaç, provinents del passeig de Barcelona i vulguin arribar als barris anteriorment esmentats podran circular pel carrer Candi Agustí, en el que no es podrà estacionar per facilitar el trànsit. A la confluència del carrer Candi Agustí amb Doctor Danés es donarà pas alternatiu respecte els vehicles que surtin dels diferents barris en direcció al centre ciutat i/o al passeig de Barcelona.
— Els vehicles provinents del Pla de Dalt que passin per la carretera de Riudaura i el carrer del Pou de Glaç seran desviats pel carrer Eiximenis (aquesta via tindrà un únic sentit de circulació, de baixada cap a l’avinguda Reis Catòlics).
 

Mapa de les afectacions de trànsit aquest dijous a Olot. Foto: @olotuit.


L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.
Arxivat a