El Teatre Principal d'Olot acull en residència la companyia Escarlata Circus

Es tracta d’una iniciativa impulsada conjuntament amb els teatres de Saragossa, Palma, Terrassa i Vilanova i la Geltrú

«Quan els crancs portin talons», d'Escarlata Circus, es presentarà a Olot els dies 24 i 25 de gener.
«Quan els crancs portin talons», d'Escarlata Circus, es presentarà a Olot els dies 24 i 25 de gener. | @OlotCultura.
Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:11h
De diumenge a dijous, les sales del Teatre Principal d’Olot estaran al servei de la companyia Escarlata Circus per a preparar el nou espectacle que estrenaran la setmana que ve a la capital de la Garrotxa. Es tracta d’una iniciativa impulsada conjuntament amb els teatres de Saragossa, Palma, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.
 
Del 20 al 25 de gener, els components d’Escarlata Circus s’instal·laran al Teatre Principal d’Olot per a fer una residència de creació que culminarà amb l’estrena del seu nou espectacle Quan els crancs portin talons, que es presentarà a Olot els dies 24 i 25 de gener.
 
Aquesta iniciativa s’inclou en el Projecte Principal, una proposa impulsada pels teatres principals de Saragossa, Palma, Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Olot que té l'objectiu de facilitar la producció de projectes d’arts escèniques i donar-los un impuls en difusió.
 
Quan els crancs portin talons és un espectacle de circ sensible, poètic, fràgil i expressiu. Els protagonistes són una parella que va començar a fer circ fa més de trenta anys amb ganes de canviar el món. Una performance que qüestiona tot allò establert en un muntatge gens convencional.
 
Arxivat a