«La Comarca d'Olot» compleix 40 anys

Aquest 2019, a més de celebrar aquesta efemèride, publicarà el número 2.000

Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat el 19 de gener a les 15:28h
Una nova secció repassarà els primers números publicats el 1978.
Una nova secció repassarà els primers números publicats el 1978. | @LaComarcadOlot.
Aquest divendres, 18 de gener, fa quaranta anys que va sortir publicat el primer número de La Comarca d’Olot, que actualment dirigeix Òscar Cabana. El setmanari naixia amb l’objectiu d’informar els veïns d’Olot i dels pobles de la Garrotxa de tot allò que havia de passar i del que ja havia passat. Ho feia en un context complicat, durant els primers anys de la fràgil transició.
 
Han canviat moltes coses des d’aleshores. Fa només tres anys, aquest projecte optava per fer un meditat punt i seguit, en un moment d’obligat relleu professional i tecnològic. Però, també, n’hi ha moltes que s’han mantingut, com el seu compromís: que tothom se sentís part d’una història que han escrit amb el desig de compartir-la.
 

L'equip actual de «La Comarca d'Olot», dirigit per Òscar Cabana. Foto: @LaComarcadOlot.


Aquest 2019 també és molt especial per a La Comarca d'Olot perquè a banda de complir quaranta anys, al mes de setembre publicaran el número 2.000 i, per  aquests  dos  motius, durant  l’any  realitzaran  diverses  activitats  commemoratives.  

De moment, en el número d’aquesta setmana repassen els inicis d’aquest projecte amb dos històrics de la casa: Antoni Garrido i Josep Murlà, director i redactor respectivament, de 1979 a 2015. Igualment, estrenen una secció en la qual fan una mirada a un dels números publicats el primer any. Cada setmana recordaran la portada i els lectors descobriran quines eren les notícies més destacades d’aquell moment.
 
Llarga vida, doncs, a La Comarca d'Olot.
 
Arxivat a