Desmantellen un grup que havia comès 14 robatoris a l’interior de vehicles a Olot

Els Mossos, en col·laboració amb la Policia Municipal, van detenir quatre joves –un major d’edat i tres menors–, com a presumptes autors dels robatoris

De l’interior d’un garatge comunitari de l’avinguda de Sant Jord en van sostreure dues bicicletes.
De l’interior d’un garatge comunitari de l’avinguda de Sant Jord en van sostreure dues bicicletes. | Arxiu NG.
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:04h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot, amb la col·laboració de la Policia Municipal de la capital garrotxina, van detenir els dies 4 i 10 de gener un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, i tres menors d’edat, com a presumptes autors d’onze robatoris amb força, tres temptatives de robatori amb força i una estafa lleu.
 
Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el passat 18 de novembre de l’any passat, després que es produís un robatori amb força a l’interior d’un garatge comunitari de l’avinguda de Sant Jordi, d’on van sostreure dues bicicletes.
 
Posteriorment, entre el 27 de novembre i el 25 de desembre es van produir nous lladronicis a l’interior de garatges comunitaris d’edificis situats en diferents punts de la ciutat, tals com la plaça de Catalunya i els carrer Alforja, Sant Jordi i Panyó.
 
En tots els casos, es van forçar diversos vehicles i se'n van sostreure comandaments a distància dels aparcaments, diners, ulleres de sol –entre altres molts objectes– així com bicicletes dels pàrquings.
 
El passat 4 de gener agents de la unitat d’investigació d’aquesta comissaria van detenir dos menors d’edat com a presumptes autors d’aquests robatoris, i el 10 de gener dues persones més, un menor i un altre major d’edat també pels mateixos fets i amb el mateix modus operandi.
 
També, se’ls imputa un delicte d’estafa lleu ja que van sostreure una targeta de crèdit de dins d’un vehicle i van fer compres amb aquesta carta de crèdit.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb tots aquests casos.
 
Arxivat a