«La Bella Dorment» de Txaikovski, aquest dimecres al Teatre Principal d’Olot

Divendres hi haurà concert de La Principal de Salarsa al Torín, com a cloenda de l’exposició de Peret Blanc de Beget, i dissabte doble sessió del musical "Maremar", de Dagoll Dagom, amb les entrades exhaurides

És el tercer any que la gira del Russian Classical Ballet fa parada a Olot.
És el tercer any que la gira del Russian Classical Ballet fa parada a Olot. | @OlotCultura.
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:48h
Setmana farcida d'espectacles d'interès a Olot. De primer, aquest dimecres, a les set del vespre, al Teatre Principal d'Olot, el Russian Classical Ballet hi representarà La Bella Dorment, una obra mestra de Piotr Ilitx Txaikovski que s’ha convertit en un dels espectacles emblema del ballet clàssic mundial. Basat en el conte La bella dorment al bosc, de Charles Perrault, un elenc de ballarins russos ens traslladaran als castells, boscos, malediccions i conjurs del conte de fades. Només el petó d’un amor sincer aconseguirà trencar l’encanteri.

És el tercer any que la gira del Russian Classical Ballet fa parada a Olot per portar- hi una gran producció de ballet clàssic. Venda d'entrades: : https://olotcultura.koobin.com/labelladorment160120191900.

La Principal de Salarsa clou l'exposició de Peret Blanc de Beget

Aquest divendres, 18 de gener, a les 22 h, a la sala El Torín, set músics garrotxins, agrupats des de fa 14 anys amb el nom de La Principal de Salarsa, interpretaran tot un recull de cançons tradicionals de l’Alta Garrotxa. Al concert hi sonaran aquelles melodies que els músics sense solfa, com en Peret Blanc de Beget, tocaven quan anaven d’aplec en aplec. Folk català interpretat al so d’acordió, viola de roda, flabiol, flauta travessera, guitarra, contrabaix, fiscorn, violoncel, trombó de vares, mandolina i guitarra.

Venda d’entrades:https://olotcultura.koobin.com/principaldesalarsa180120192200.
 

La Principal de Salarsa homenatjarà Peret Blanc de Beget, músic sense solfa. Foto: @OlotCultura.


Maremar arriba amb les entrades exhaurides

Èxit esclatant de Maremar, que arriba aquest dissabte al Teatre Prinicpal d'Olot, en dues sessions (se'n va haver d'afegir una altra perquè la primera sessió va exhaurir les entrades en menys de set hores): a les 19:00 h i a les 2: 30 h.

Després de triomfar a Barcelona, Olot és la primera parada de la gira de Dagoll Dagom. Maremar adapta a l’actualitat el drama de Pèricles que va escriure William Shakespeare. Els refugiats, les pasteres, els camps, els rescats i els traficants de persones són els Ulisses actuals que busquen refugi enmig de la mar. Un espectacle intens, on prenen força les cançons de Lluís Llach cantades a capella amb només l’acompanyament puntual d’algun instrument, tot interpretat pels mateixos actors. Un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament.

 
Arxivat a