Col·laboració entre l’Obra Social «La Caixa» i l'Esplai Garbuix d'Olot

Amb una aportació de 8.000 euros que es destinarà a fer front al finançament de les activitats realitzades durant els mesos d’estiu

Gerard Canadell, director de l’oficina Store Olot de Caixabank, i Judit Puigferrer, presidenta d’Esplais de la Garrotxa.
Gerard Canadell, director de l’oficina Store Olot de Caixabank, i Judit Puigferrer, presidenta d’Esplais de la Garrotxa. | @olotuit.
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:10h
L’Esplai Garbuix, que forma part d’Esplais de la Garrotxa, ha ofert aquest estiu un norantena de places destinades als infants i joves que durant la resta de l’any participen de les activitats que organitza l’entitat. Molts nens i nenes aprofiten l’estiu per anar a visitar els seus familiars o bé prefereixen passar-los en família, però també hi ha infants que no poden permetre’s apuntar-se a la resta d’activitats d’estiu que tenen lloc a la ciutat.

A finals de juny, l’Esplai Garbuix va iniciar la programació d’estiu que consisteix en una hora primera de classe de reforç seguida d’una activitat de lleure en què, a més de divertir-se, es treballa la inclusió social i la igualtat d’oportunitats. 

Gerard Canadell, director de l’oficina Store Olot de Caixabank, i Judit Puigferrer, presidenta d’Esplais de la Garrotxa, han formalitzat l’acord de col·laboració entre les dues parts per atendre als infants i joves de la ciutat d’Olot. L’entitat s’ha compromès a destinar 8.000 euros per ajudar a fer front a les activitats d’estiu que, com cada any, han tingut una bona acceptació per part dels infants i joves i les seves famílies a més de les educadores del projecte.
Arxivat a