Junts per La Vall proposa accions de millora de cara als comicis municipals

Les quatre primeres es van presentar aquests dijous a les instal·lacions esportives de Verntallat de la mà del candidat a batlle Toni Arimany

Toni Arimany mostra les primeres quatre accions que proposa Junts per La Vall.
Toni Arimany mostra les primeres quatre accions que proposa Junts per La Vall. | Martí Albesa.
04 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:47h
Toni Arimany –candidat a batlle–, Janina Mayà, Josep Gumí i Sergi Iglesia –president local de Junts x Catalunya a la Vall d’en Bas–, van presentar aquest dijous a l'espai esportiu de Verntallat, el primer dels dossiers d'accions que proposa Junts per La Vall per a millorar el municipi de la Vall d'en Bas.

Cada cinc setmanes convocaran els mitjans de comunicació per a explicar les accions presentades durant les quatre setmanes anteriors. En aquesta primera ocasió, doncs, els convocants van resumir les propostes següents:

Economia: més empreses al polígon La Serra

Essent que és l'entrada a la comarca i des de l'aposta per les empreses i el petit comerç, volen potenciar la presència de més empreses al polígon La Serra, amb un manteniment periòdic de les zones comunes i de les parcel·les per a millorar-ne l'aspecte al màxim.

Joventut: un espai de trobada

Des de Des de Junts per La Vall volen crear un espai de trobada per a tot el jovent de La Vall d’en Bas i solventar els problemes d’aparcament de l’escola. L'espai proposat serviria per a entrenar a tots els clubs del municipi, sense perdre la identitat de cap d'ells. De fet, les instal·lacions podrien ser aprofitades per l’escola Verntallat, amb què la mainada podrà anar a l’entrenament, evitant trasllats, així que surtin de classe.
 

Toni Arimany, Janina Mayà, Josep Gumí i Sergi Iglesia, de Junts per La Vall. Foto: Martí Albesa.


Can Trona: punt d'atenció ciutadana

La coalició vol descentralitzar alguns tràmits de l’Ajuntament cap a Can Trona, tot advocant per a fer-lo més accessible als ciutadans, tot analitzant els processos i els circuits per a fer-los més àgils i flexibles i així, també, fer un ús eficient de part de les instal·lacions de Can Trona.

Tecnologies: instal·lació de fibra òptica

Junts per La Vall vol que arribi la fibra òptica a tot el municipi de manera imminent per a millorar les comunicacions del municipi, una infraestructura necessària i imprescindible per als pobles que integren la Vall d'en Bas.