Nadal 2018

La Creu Roja reparteix 464 joguines a 116 infants de la comarca

La campanya de Joguina Educativa pretén sensibilitzar les persones de la importància del joc cooperatiu, no bèl·lic i no sexista

per Redacció , 4 de gener de 2019 a les 14:03 |
Els pares i les mares han pogut triar què volien regalar als infants a través d’un sistema de puntuació. | Creu Roja.
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les campanyes més consolidades de l’entitat ha aconseguit recaptar i repartir 464 joguines a 116 infants de la comarca. Des de fa anys que la campanya de Joguina Educativa pretén sensibilitzar les persones de la importància del joc cooperatiu, no bèl·lic i no sexista, posant èmfasi en la recollida de joguina nova.

Un any més s’han superat expectatives i cap nen ha quedat sense joguina. Aquest gest no hagués estat possible si no fos per la vintena d’empreses i entitats que s’han bolcat a col·laborar a la campanya.


El joc no deixa de ser una eina educativa i de relació amb els fills i filles. Per enfortir el joc en família es va programar una xerrada-taller que va tenir una alta participació durant al mes de desembre. A més, aquesta edició s'ha volgut fer un pas endavant i els pares i les mares han pogut triar què volien regalar als infants a través d’un sistema de puntuació.

Altres anys els voluntaris simplement preparaven el paquet sense que la família pogués intervenir, però amb aquesta millora en el projecte els voluntaris només han fet de consellers de la selecció i les famílies han estat les generadores del vincle educatiu amb els seus fills.  

 

Participació