L'Ajuntament instal·la contenidors de sal a diferents punts de la ciutat d'Olot

Els dipòsits són de plàstic de color groc i tenen 500 quilos de capacitat

Un dels sis contenidors de sal que l'Ajuntament d'Olot ha repartit per la ciutat.
Un dels sis contenidors de sal que l'Ajuntament d'Olot ha repartit per la ciutat. | @olotuit.
Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a les 8:34h
L’Ajuntament d’Olot ha instal·lat contenidors de sal a diferents punts de la ciutat. La Brigada Municipal ha començat a distribuir els punts de recollida de sal perquè en facin ús els ciutadans que ho necessitin, tot donant continuïtat a la iniciativa comnçada l’any passat i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.
 
Tot i que la Brigada s’encarrega de la distribució de sal a la via pública de la ciutat, cada vegada hi ha més particulars que sol·liciten poder-la utilitzar per a ús domèstic (per a col·locar al carrer just davant de casa seva o bé per a escampar en espais molt concrets on es detecta perill de patinar). L’any passat es van col·locar un total de 9 contenidors amb sal de desgel, que aquest hivern repeteixen les ubicacions següents:

— a la plaça de la Rosella amb el carrer del Ginebre, al barri de Bonavista,
— a la plaça de Picasso amb l’avinguda d’Antoni Gaudí, a Sant Roc;
— al carrer de Verge de Montserrat amb carrer del Volcà Montcal, al barri de les Fonts;
— a la plaça Mercat amb el carrer de Camil Mulleras, al centre;
— al barri de Montolivet se’n situa un a la plaça de Montolivet al costat de la zona de parc infantil i un segon, al carrer Geranis;
— al barri del Morrot - Pla de Baix també se n’instal·len dos: un, a la plaça del Morrot i el segon l’avinguda de França;
— al barri de Sant Francesc, a la plaça del Pare Manuel Marcillo;
 
Els contenidors de sal són de plàstic de color groc i tenen 500 quilos de capacitat. Consten d’una obertura a la part superior que serveix de fàcil accés per recollir la sal del seu interior. Al llarg de l’any, l’Ajuntament d’Olot reparteix, de mitjana, 10.000 quilos de sal de desgel.
 
Arxivat a