La GIOrquestra i l'Orquesta Nacional d'Andorra al Concert de Nadal a Olot

Serà aquest divendres 4 de gener al Teatre Principal a les 20:00 h, en un concert únic que comptarà amb la presència dels germans Claret

El Concert de Nadal al Teatre Principal d'Olot comptarà amb la presència dels germans Gerard i Lluís Claret.
El Concert de Nadal al Teatre Principal d'Olot comptarà amb la presència dels germans Gerard i Lluís Claret. | @OlotCultura.
Redacció
27 de desembre del 2018
Actualitzat el 03 de gener del 2019 a les 7:48h
Després de l’estrena a Andorra i a França, el d’Olot serà l’únic concert a Catalunya d’aquesta coproducció entre l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i la GIOrquestra. Es tracta d’un doble concert per a violí, violoncel i orquestra, que s’obrirà amb L’Andorrà, una peça que el compositor i director Salvador Brotons ha creat especialment per a l’ocasió. Seguidament sonarà la Simfonia número 3 en mi bemoll major, de Ludwig van Beethoven, coneguda popularment com a Heroica. El concert acabarà amb una sorpresa nadalenca.

Els germans Gerard i Lluís Claret actuaran com a violí i violoncel solistes en un concert que celebra també els cinquanta anys dels dos músics a dalt dels escenaris.

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) va néixer l’any 1992 en el format d’orquestra de cordes, i el 2006 es va convertir en una orquestra clàssica. La GIOrquestra va néixer el 2012 a Girona i ofereix música de qualitat oberta a tots els estils.

El concert l’organitzen conjuntament l’Institut de Cultura d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Preu: 15, 12, 7 i 5 euros anticipada; 18, 15, 10 i 7 euros a taquilla.
 
Arxivat a