Sant Joan les Fonts presenta «El Boscarró i els gegants de pedra»

És el tercer volum d'Els contes d’en Jaumet, que es va escenificar amb titelles

La representació del nou conte d'en Jaumet es va fer amb titelles per als infants de Sant Joan les Fonts.
La representació del nou conte d'en Jaumet es va fer amb titelles per als infants de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
Redacció
27 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:25h
Aquest passat diumenge a la tarda al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts es va presentar el tercer volum d'Els contes d’en Jaumet titulat ˝El Boscarró i els gegants de pedra", una col·lecció de contes infantils on el protagonista és en Jaumet, un membre integrant de la faràndula de Sant Joan les Fonts.

L'autora del conte, Maria Vidal, va donar el tret de sortida a l'acte tot explicant breument la història que en Jaumet viu en aquest nou conte, així com també agraint el suport de l'Ajuntament i de tothom qui l'ha fet possible. Tot seguit va donar pas a l'Alma i a la Mar de contes que van explicar el llibre infantil amb titelles i van fer, també, una intervenció teatralitzada d'un conte nadalenc.
 

El protagonista dels contes, en Jaumet, va aparèixer al final de l'acte per a compartir les seves aventures. Foto: @santjoanfontsaj.


Per posar punt i final a l'acte va aparèixer en Jaume,t que enguany ha estat ballat per Estel Batlle.Després, s'ha repartit un berenar per a tots els assistents i un exemplar del conte per als nens i les nenes de Sant Joan.