L'ADL Garrotxa (CDR) allibera Bracons i talla la C-152 a l'alçada de les Preses

La pressió dels Mossos obliga els activistes a reorganitzar-se i tallar la C-152 en marxa cap a Olot

L'ADL Garrotxa (CDR) ha tallat la C-37 als túnels de Bracons de matinada.
L'ADL Garrotxa (CDR) ha tallat la C-37 als túnels de Bracons de matinada. | @ADLGarrotxa.
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:46h
La pressió dels Mossos d'Esquadra ha obligat l'ADL Garrotxa a desconvocar el tall al giravolt del polígon Serra, a la Vall d'en Bas, cap a les 10 d'aquest matí. Els concentrats, que ja no podien rebre més activistes pel fet que la policia els n'impedia el pas, s'han reorganitzat a les Preses i han tallat la C-152 en marxa cap a la Solfa, a l'entrada d'Olot.

Des d'un quart de set del matí els activistes de l'ADL Garrotxa (CDR) impedien el pas de vehicles en direcció a Barcelona pel túnel de Bracons. Alguns dels concentrats han estat identificats pels Mossos d'Esquadra quan es disposaven a sortir de la concentració i per això des de l'ADL s'ha fet una crida a no moure's.

A l'alçada de Torelló, on s'ha abaixat la barrera, les cues, com a la banda garrotxina de la C-37, han estat quilomètriques.

L'ANC Garrotxa convoca a Barcelona

L'ANC Garrotxa ha convocat el que en diuen una "trobada multitudinària de caçadors de pokèmons" a Barcelona. Segons l'anunci fet ahir al vespre, aniran a cercar-los en marxa lenta fins a les 2 de la tarda a la zona de les Glòries. Després, a les sis de la tarda, es concentraran als Jardinets de Gràcia en la manifestació unitària convocada sota el lema "Tombem el règim".