El batlle d'Olot es mostra molt enutjat perquè el paviment de la plaça del Mig llisca

A l'inici del ple municipal d'aquest dijous ha informat dels problemes detectats, amb caigudes incloses, del nou enrajolat

El batlle d'Olot a l'inici del ple d'aquest dijous, 20 de desembre.
El batlle d'Olot a l'inici del ple d'aquest dijous, 20 de desembre. | Xavier Borràs.
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:25h
A l'inici del ple municipal d'aquest dijous a l'Ajuntament d'Olot va tronar l'enuig del batlle d'Olot, Josep Maria Corominas. Una pregunta, aparentment ingènua, de Josep Riera (ERC), abans d'encarar l'ordre del dia previst, va fer esclatar el batlle, que es va mostrar "molt enfadat" davant el fet que diverses persones havien patit relliscades i caigudes a la remodelada plaça del Mig, les obres de la qual just es van enllestir per gaudir-ne durant les darreres Festes del Tura.

"És desesperant el que ha passat i estic molt enfadat", va dir visiblement molest, ja que, segons va explicar, durant les obres ja havia qüestionat a l'empresa constructora si el paviment seria prou segur. Segons li van fer saber a J. M. Corominas aquest paviment anomenat "dolmen rústec" compleix amb totes les normatives antilliscants hagudes i per haver i està homologat com a Classe 3 aplicable al pendent màxim de la plaça, que és del 4,5%.

Per a evitar, momentàniament, que es produeixin més caigudes i relliscades, s'impedeix el pas pel mig de la plaça i s'hi col·locara una moqueta de forma provisional. Per bé que l'equip de govern no té previst tornar a aixecar el terra i que el farà examinar per una empresa auditora per a esbrinar què ha passat exactament, s'està a l'espera de cercar l'alternativa més vàlida. Se'n barallen tres: una manta rugosa, pintura antilliscant o resines granulades.
Arxivat a