L'ADL Garrotxa (CDR) talla el túnel de Bracons en la jornada de protesta

Des d'un quart de set del matí els concentrats impedeixen el pas de vehicles cap a Barcelona. L'ANC Garrotxa convoca una trobada de caçadors de pokèmons a Barcelona

La barrera impedeix a la C-37 la circulació pels túnel de Bracons a l'alçada de Torelló.
La barrera impedeix a la C-37 la circulació pels túnel de Bracons a l'alçada de Torelló. | @dpujolcosta.
Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:28h
Des d'un quart de set del matí activistes de l'ADL Garrotxa (CDR) impedeixen el pas de vehicles en direcció a Barcelona pel túnel de Bracons, a la C-37, a l'alçada del giravolt del polígon Serra, a la Vall d'en Bas. Alguns dels concentrats han estat identificats pels Mossos d'Esquadra quan es disposaven a sortir de la concentració i per això des de l'ADL s'ha fet una crida a no moure's.
  Els activistes s'han aplegat a dos quarts de sis del matí en el que n'han dit un "esmorzar popular" i tot seguit han procedit a tallar els túnels de Bracons. També, han fet una crida a ser més persones i els recomanen de trobar-se a la benzinera pròxima al giravolt de la Vall d'en Bas.

A l'alçada de Torelló, on s'ha abaixat la barrera, les cues ja són quilomètriques.

L'ANC Garrotxa convoca a Barcelona

L'ANC Garrotxa ha convocat el que en diuen una "trobada multitudinària de caçadors de pokèmons" a Barcelona. Segons l'anunci fet ahir al vespre, aniran a cercar-los en marxa lenta fins a les 2 de la tarda a la zona de les Glòries. Després, a les sis de la tarda, es concentraran als Jardinets de Gràcia en la manifestació unitària convocada sota el lema "Tombem el règim".