L’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts aplega més de 1.000 persones a la Cantada de Nadales

Aspecte del Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts durant la Cantada de Nadal.
Aspecte del Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts durant la Cantada de Nadal. | @santjoanfontsaj.
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:28h
Un any més, els alumnes de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts han tornat a celebrar la Cantada de Nadal oberta al públic. En aquesta ocasió, tots els nens i nenes del municipi han explicat una història que partia dels colors i allò que transmeten.

Els més de 250 alumnes, dels cursos des de P3 fins a sisè, han set els protagonistes d’aquesta tradicional cantada, i han ofert un gran espectacle amb cançons ben diverses, que tant els familiars com la resta de públic assistent han valorat de manera molt positiva.
 

Grans i menuts de l'Escola Castanyer van fer les delícies per al públic en aquesta cinquena edició. Foto: @santjoanfontsaj.


Aquest any s'ha tornat a realitzar al Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts,  que ha garantit una millor sonoritat i visibilitat als assistents. En aquesta cinquena ocasió, l’acte ha tornat a tenir un gran èxit, i això ha estat possible gràcies a les més de 1.000 persones que han assistit i la participació ben activa dels alumnes i professors de l’escola.

Un cop finalitzat l’acte l’Ajuntament ha lliurat un obsequi a cada infant i s’ha ofert xocolata i coca a tots els assistents.