L'espai d'emprenedoria que empeny Olot rep el nom de Ca-Nyera Coworking

El projecte d’Adrià Pell, de l'Escola d'Art d'Olot, ha estat escollit entre els 12 presentats, mentre avancen les obres per a posar en marxa, a principis d’any, els locals dels antics Magatzems Guitart

Adrià Pell ha guanyat el concurs de projectes per a triar la imatge del nou espai d’emprenedoria del centre d’Olot.
Adrià Pell ha guanyat el concurs de projectes per a triar la imatge del nou espai d’emprenedoria del centre d’Olot. | Martí Albesa.
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:11h
L’Ajuntament d’Olot continua avançant en la creació de l’espai de coworking al número 5 del carrer de l'Aigua. Els antics magatzems Guitart encabiran 16 professionals amb interès a crear xarxa entre ells i ampliar les possibilitats de fer créixer les seves activitats en el local que ja té nom: Ca-Nyera Coworking.
 
El regidor de Progrés Econòmic, Estanis Vayreda, ha explicat a la presentació d’aquest matí a les instal·lacions que "el coworking és una acció del PIAM que hem volgut que tingui una imatge escollida amb un concurs entre els alumnes de l’Escola d’Art: pel valor i el talent dels alumnes del centre que, a més, està molt a prop del nou espai".

La professora de l’Escola d’Art, Amèlia Sardà, ha afegit que "quan des de l’Ajuntament se’ns va presentar aquest repte, vàrem pensar que era una bona col·laboració. S’hi van presentar 10 alumnes amb 12 propostes, totes molt encertades, però el jurat va ser unànime a l’hora d’escollir el projecte guanyador".
 

Adrià Pell, Estanis Vayreda i Amèlia Sardà durant la presentació del projecte guanyador. Foto: Martí Albesa.

 
Dels projectes presentats el jurat ha escollit “Ca-Nyera Coworking”, d’Adrià Pell Figueras, amb titulació superior de disseny, especialitzat de disseny gràfic de l’Escola d’Art d’Olot. El jurat ha escollit la seva proposta per haver fet una aposta creativa que transmet dinamisme i activitat a partir del nom amb què popularment ha estat conegut l’establiment durant els seus anys de funcionament.

Segons ha explicat Adrià Pell a la presentació d’aquest matí, el treball s’ha centrat en tres conceptes bàsics “la memòria (a partir de la història de l’antic establiment de Magatzems Guitart), la tradició (del local i la ciutat d’Olot) i la joventut (dinamisme dels emprenedors que entraran a formar-ne part)".
 
Una vegada escollida la proposta guanyadora, Adrià Pell també ha desenvolupat les diferents aplicacions que requereix l’espai: des de la senyalització exterior, fins a papereria (targes, díptic informatiu de l’espai) i la futura pàgina web de l’espai de coworking.
 

Adrià Pell també ha desenvolupat les diferents aplicacions que requereix l’espai, inclosa la web. Foto: Martí Albesa.

 
A partir d’ara, el nou espai d’emprenedoria del centre d’Olot serà conegut com a Ca-nyera Coworking que aquests dies continua en obres. La previsió és que pugui entrar en funcionament a principis de 2019 per tal d’esdevenir un espai emblemàtic, on es puguin trobar oportunitats de col·laboració amb persones emprenedores i empreses ja constituïdes, promoure el talent creatiu de la comarca alhora de contribuir a revitalitzar el nucli antic de la ciutat.
 
Les persones interessades a rebre més informació sobre Ca-nyera Coworking poden posar-se en contacte amb DinàmiG (carrer de Tomàs Lorenzana, 15), al telèfon 972 260 152 [extensió 3] o bé a [email protected].
 
Arxivat a