Internet segura

Besalú participa en la campanya «Practica els hàbits cibersaludables»

per Redacció, 17 de desembre de 2018 a les 08:30 |
La campanya vol sensibilitzar la ciutadania per a poder fer d’Internet un espai de convivència més segur i cívic. | @internetambseny.
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Besalú participa en la campanya “Practica els hàbits cibersaludables“.
Internet s’ha convertit en una eina imprescindible en la nostra vida quotidiana però, alhora, presenta importants riscos de ciberseguretat per als quals la majoria de la ciutadania encara no està ben preparada.


Aquesta és una acció de capacitació digital per a sensibilitzar la ciutadania de com podem fer d’Internet un espai de convivència més segur i cívic. Forma part del programa Internet Segura, impulsat per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’AOC i al qual  conviden a col·laborar-hi a totes les administracions locals catalanes.

Els 5 eixos per ser cibersaludable

La campanya ha estat desenvolupada pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) del Departament de Polítiques Digitals i Administració Publica.

En clau positiva, la campanya s’articula sobre 5 àmbits que mostren els principals riscos de ciberseguretat que ens trobem en el nostre dia a dia i les recomanacions i precaucions que ha prendre la ciutadania, com el que explica en el vídeo d'aquí sota mateix l'escriptor i enigmista Màrius Serra, entre d'altres. 

 

Participació