VÍDEO Lluís Amat: «Hem demostrat que hi ha una altra manera de fer política»

El batlle de la Vall d'en Bas és escollit per unanimitat per La Vall Plural candidat per a revalidar el seti municipal quatre anys més

Una cinquantena de membres de La Vall Plural es van reunir a la vila del Mallol per a proclamar Lluís Amat candidat a batlle de la Vall d'en Bas.
Una cinquantena de membres de La Vall Plural es van reunir a la vila del Mallol per a proclamar Lluís Amat candidat a batlle de la Vall d'en Bas. | Xavier Borràs.
17 de desembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 9:56h
Aquest dissabte, 15 de desembre, l'equip de La Vall Plural-AM de La Vall d'en Bas –una coalició d'Esquerra Republicana amb independents– es va reunir en assemblea per a continuar avançant en la nova candidatura de les pròximes eleccions municipals, que està previst de celebrar el maig de 2019. La cinquantena de membres de La Vall PLural van decidir per unanimitat que l'actual batlle, Lluís Amat, opti a revalidar el seti municipal.
 
Lluís Amat, va destacar la capacitat organitzativa de l'equip, la pluralitat de membres, la riquesa de punts de vista i la voluntat i la il·lusió compartida de treballar pel municipi.


"La filosofia de La Vall Plural-AM s'ha mantingut tots aquests mesos –va declarar Amat–. I no només s'ha mantingut, sinó que ha crescut, madurat i refermat. Els valors de compromís, rigor, transparència, dedicació, responsabilitat, sostenibilitat i participació, amb què ens vam presentar fa quatre anys, s'han consolidat en la nostra manera de fer i estan més vius que mai. La fórmula ha funcionat i seguirem la mateixa línia, millorant-la", va manifestar Amat. El candidat ja va adquirir el compromís en les anteriors eleccions municipals que si la gent ho volia podria ser un altre cop candidat en aquests vuit anys.

De l'assemblea en van sortir diversos equips de treball que s'estructuraran en comissions temàtiques per a definir el programa electoral. També, es va començar a definir la llista dels regidors i regidores que formaran part del proper consistori municipal, però fins d'aquí a unes setmanes no es donaran a conèixer els noms definitius. De moment, sembla que repetirien 4 dels sis regidors actuals, segons ha pogut saber NacióGarrotxa.
 
L'assemblea va acabar amb la foto de família de la cinquantena de membres de  La Vall Plural-AM des de la vila del Mallol.