Fundació d'Estudis Superiors

Can Monsà tornarà a obrir portes aquest gener com a espai d'estudi

De l'11 al 27 de gener els divendres de 20 h a 24 h i els dissabtes i els diumenges de 15 h a 24 h

per Redacció , 12 de desembre de 2018 a les 10:14 |
Les aules de Can Monsà tornaran a acollir els estudiants que han d'afrontar exàmens. | @fundaciodestudissuperiors.
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’edifici de Can Monsà –situat al número 3 del carrer de Joan Pere Fontanella, a Olot–, tornarà a obrir les portes aquest mes de gener vinent durant els caps de setmana previs al període d’exàmens universitaris per manera que els estudiants tinguin un espai on treballar i estudiar.

Després de la bona resposta de les anteriors edicions obrirà tres caps de setmana de gener: de l’11 al 13 de gener, del 18 al 20 i del 25 al 27. Els horaris d’obertura seran els divendres de 20 h a 24 h, i els dissabtes i diumenges de 15 h a 24 h. 


S’hi habilitarà un espai d’estudi en silenci, per a aquelles persones que necessiten concentració, i un altre espai diferenciat per als que hagin de fer treballs en grup. 

Els usuaris de l’edició passada van valorar, sobretot, l’ambient d’estudi, el silenci, la comoditat, l’obertura en horaris en què la biblioteca municipal roman tancada i l’atenció rebuda.


Per a més informació podeu contactar amb la FES (Fundació d'Estudis Superiors).

 

Participació