Els comerciants d'Olot repartiran una tauleta i 2.000 euros per a gastar en dues hores

Totes les persones que participin de la campanya podran entrar en el sorteig dels dos premis

L'Associació de Comerciants d'Olot anima la campanya de Nadal amb aquest sorteig.
L'Associació de Comerciants d'Olot anima la campanya de Nadal amb aquest sorteig. | @olotuit.
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:37h
L’Associació de Comerciants d’Olot acaba de posar en marxa una nova campanya. Amb motiu de les festes de Nadal, comença una iniciativa perquè els clients dels comerços associats pugui optar a diferents premis mentre fan la seva compra aquests dies vinents (del 1r de desembre fins al 31 de desembre de 2018).
 
Per a participar-hi, caldrà omplir les butlletes que es trobaran als diferents comerços i dipositar-les a les urnes dels establiments. Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejaran dos premis: el primer consistirà en una tauleta i el segon en un premi de 2.000 euros. El guanyador rebrà 8 vals de 200 euros i 8 de 50 euros per gastar-se en els comerços associats a l’ACO..
 
El dimecres 2 de gener, una mà innocent escollirà les butlletes guanyadores. L’ACO es posarà en contacte amb els guanyadors per fer-los lliurament dels premis. La persona que obtingui els 2.000 euros de premis se l'emplaçarà el divendres 4 de gener a les 18:00 a la plaça del Mig. Tindrà dues hores per gastar els vals en un recorregut al que acompanyaran membres de l'Associació de Comerciants d’Olot.
 

El cartell de la campanya nadalenca de l'ACO. Foto: ACO.

Arxivat a