Dreamkids anima el Festival Veus mentre espera avui a Take6

El vespre de divendres el van protagonitzar Broadway a Capella i la sessió golfa d'O Sister! amb la participació de balladors de swing

L’espectacle infantil de Dreamkids ha omplert de música i gent el Firal Petit.
L’espectacle infantil de Dreamkids ha omplert de música i gent el Firal Petit. | Martí Albesa.
Redacció
08 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:35h
El segon dia del Festival Veus, aquest divendres, ha comptat amb el concert de Dreamkids. L’espectacle infantil ha omplert de música i gent el Firal Petit. Temes clàssics de gòspel i un repertori amb cançons extretes de musicals com Sister Act, passant per temes de grups de rock català com Txarango, cançons infantils com Frozen, i altres èxits internacionals d’artistes com Bruno Mars o Justin Bieber també han sonat aquest migdia en aquesta activitat del festival de grups vocals de Catalunya.
 
A la tarda, el Cor Cantabile i el Gospel Cor Garrotxa han estat els encarregats dels miniconcerts del segon dia de Veus. Les corals s’han instal·lat al pati de l’antic Hospital on han interpretant un repertori de cançons de Nadal.
 

El Gospel Cor Garrotxa han estat els encarregats dels miniconcerts del segon dia de Veus Foto: Martí Albesa.

 
Les grans cançons de Broadway de tots els temps van arribar al vespre al Teatre Principal d’Olot. Els tretze joves cantants de Broadway a Capella han ofert a Olot aquest espectacle que fusiona el millor de dos mons: la música a cappella i el teatre musical. Demà el grup oferirà una masterclass que ja ha posat el cartell de complert. De les 11 a les 14h, a la Sala El Torín una quarantena de persones han participat del taller vocal i dansa, que tenia llista d’espera.
 
La segona nit de Veus ha arribat de la mà d’O Sister! a la Sala El Torín. Aquest grup de swing que recrea l’edat d’or del jazz vocal fa un homenatge a les formacions dels anys vint i trenta dels Estats Units. La banda neix a Sevilla l’any 2008 en format trio fins a arribar a l’actualitat amb una sextet de swing vocal, seguint el recorregut des de The Boswell Sisters fins a Ella Fitzgerald.
 
Per a aquest dissabte, Veus ha programat el concert de Take6, el grup a capella més guardonat del moment, que arriba a Olot amb totes les entrades venudes en el seu únic concert a l’Estat. La d’aquest 2018 és la tercera edició del Festival Veus que ha començat aquest dijous i durarà fins diumenge. L’organitza DinàmiG, té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·laboren la Federació Catalana d’Entitats Corals i La Vanguardia.
 
Més informació i venda d’entrades a www.festivalveus.cat.
 
Arxivat a