El Teatre Principal d'Olot acollirà els playbacks de l'Hospital en favor de La Marató

La setena edició d'aquesta iniciativa solidà es representarà en dues sessions el pròxim 13 de gener

La la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa torna mobilitzar-se per La Marató de TV3.
La la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa torna mobilitzar-se per La Marató de TV3. | Martí Albesa.
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:43h
La comissió de playbacks de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa organitza, el pròxim diumenge 13 de gener, la setena edició dels playbacks de l’Hospital a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer. Serà en dues sessions: a les 16.30h i les 19h, al Teatre Principal d’Olot, i hi participaran una cinquantena de treballadors del centre.

L’espectacle, com en edicions anteriors, comptarà amb una dotzena d’actuacions musicals i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. El preu de les entrades és de 12 €, 10 € o 8 €, en funció de la ubicació de les butaques. Les entrades, que es posaran a la venda el dimarts 18 de desembre a les 10 h, es podran comprar als punts de venda habituals d’Olot Cultura: a la pàgina web, a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria.

Totes aquelles persones que no puguin assistir a l’espectacle del diumenge 13 de gener i vulguin col·laborar econòmicament amb la Marató de TV3, poden dipositar els diners a la bústia situada al centre, a la recepció de direcció (planta 2). Els diners que es recullin es donaran íntegrament a la iniciativa solidària.

La Comissió de Playbacks de l’Hospital d’Olot ha organitzat sis edicions d’aquest certamen per recollir fons per a la Marató. En la primera edició del 2011, dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, es van recollir 2.615 €; el 2012, que es va dedicar al càncer, 2.500 €. Les dues primeres edicions del festival es van representar a la Sala Torín. El 2013 anava destinada a les malalties neurodegeneratives i es van recollir 6.700 €; el 2014 es va centrar en les malalties del cor i es van aconseguir 7.100 €; el 2015 va ser el torn de la diabetis i l’obesitat, i es van recaptar 7.750 € i l’última edició va ser la del 2016, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, en què es va batre el rècord de recaptació amb 8.014 €. Des del 2013, els playbacks s’han representat sempre al Teatre Principal d’Olot i en aquests sis anys s’han aconseguit 34.679 €.

La Marató de TV3 dedicarà aquest any el programa al càncer. Serà la tercera edició dedicada a aquesta malaltia i se celebrarà el 16 de desembre, en una gala presentada per la periodista Gemma Nierga i el músic Ramon Gener. A Catalunya Ràdio l’encarregat serà el periodista català, Roger Escapa. Les donacions a la Marató 2018 es poden fer fins al 31 de març del 2019. La Marató de TV3 diu molt de tu.