Cacau Pastisseria d'Olot torna a fer el torró solidari per als Xuclis

Serà la quarta edició d'aquesta iniciativa a favor de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

El torró solidari per als Xuclis ja es ven a la botiga de Cacau Pastisseria a la plaça Major d'Olot.
El torró solidari per als Xuclis ja es ven a la botiga de Cacau Pastisseria a la plaça Major d'Olot. | @lluiscacau.
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:11h
Cacau Pastisseria d'Olot torna a posar en marxa, per quart any, la venda del torró solidari per als Xuclis, els infants que pateixen càncer. Precisament, enguany AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) fa 30 anys de tasca colze a colze per a acompanyar i dignificar la vida dels infants i les seves famílies. Poques iniciatives 30 anys després continuen vives, dinàmiques, vigents i necessàries.

La part humana i d'acompanyament a on no ha arribat l'administració és on es pot trobarla gent solidària. Un cop més, des del Cacau volen fer arribar el seu reconeixement, admiració i suport fent el que saben fer.
 
Els torrons, com cada any, són de cruixent de xocolata negra dolça amb arrós inflat i es poden comprar a la botiga de Cacau Pastisseria, a la plaça Major d'Olot, per 8 euros. Tots els beneficis són destinats a AFANOC i a la Casa dels Xuclis.
Arxivat a