ERC omple la plaça de Sant Miquel a Olot amb Joan Tardà i Anna Barnadas

També hi han intervingut el senador Robert Masih i la consellera de Justícia, Ester Capella

La plaça de Sant Miquel s'ha emplenat per escoltar, entre d'altres, la candidata Anna Barnadas.
La plaça de Sant Miquel s'ha emplenat per escoltar, entre d'altres, la candidata Anna Barnadas. | @ERCOlot.
Redacció
02 de desembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 9:57h
Aquest diumenge mati, amb un sol que s'ha agraït molt, més de 200 persones han omplert la plaça del barri de Sant Miquel d'Olot a l'acte d'ERC de Municipis Republicans i Progrés.

L'acte s'ha iniciat amb la intervenció d'Anna Barnadas, candidata a batlle d'Olot el 2019: "Cal que tothom participi en el dia a dia del municipi per construir entre tots un Olot republicà i una societat més justa i més lliure. Olot serà republicà si generem riquesa, necessitem més feina per als olotins, però millors feines, més dignes, més ben remunerades; necessitem que la riquesa estigui més ben repartida, que tots aquests esforços que heu fet molta gent durant els anys més durs de la crisi hagi valgut la pena i ara la societat us ho retorni, necessitem habitatges dignes per tothom, amb un preu accessible".

Tot seguit ha parlat el senador Robert Masih que ha manifestat que calen ciutats on la prosperitat arribi a tothom, "no només a uns quants". "Volem ciutats republicanes –ha afegit– on tots els ciutadans tinguin els mateixos drets i deures".
 

Joan Tardà ha fet llevar el públic de les cadires quan s'ha referit als presos polítics en vaga de fam. Foto: @ERCOlot


Un dels moments més emotius de l'acte ha estat quan la consellera de Justícia, Ester Capella, ha llegit una carta que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha escrit des de la presó especialment per als olotins on ha volgut agrair totes les mostres de suport que rep des de la Garrotxa. Capella ha tingut unes paraules per a “la que serà la primera alcaldessa electa de la història d'Olot. La voluntat d'ERC i el seu compromís s'ha de fer sentir a tot arreu. L'Anna Barnadas és exemple de dona amb coratge, treballadora i compromesa amb Olot i la seva societat".

L'acte ha finalitzat amb l'incombustible Joan Tardà, diputat d'ERC a Madrid, que ha volgut començar amb unes paraules per als presos polítics. "Jordi Turull, Jordi Sànchez: estem al vostre costat després de la decisió que heu adoptat. Avui des d'Olot ho recordem ben fort", i ha fet aixecar els aplaudiments dels assistents quan ha afirmat que “guanyarem a la catalana: cívicament, democràticament i pacíficament. Volem fer un referèndum per a tots".
 
Arxivat a