VÍDEO I FOTOS ERC Olot denuncia el «nyap» del camp de futbol de Sant Pere Màrtir

La reutilització de la gespa del camp del Morrot, amb una despesa d'uns 40.000 euros, no ha produït bons resultats i fa impossible poder-hi jugar o entrenar-hi

El mal estat de la gespa reutilitzada del camp del Morrot és ben visible al de Sant Pere Màrtir.
El mal estat de la gespa reutilitzada del camp del Morrot és ben visible al de Sant Pere Màrtir. | Martí Albesa.
28 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:04h
Els regidors d'ERC Olot, Anna Barnadas i Josep Riera, han denunciat aquest matí el que consideren com un "nyap" en relació a l'estat en què es troba el camp de futbol de Sant Pere Màrtir, ja que després de posar-hi la gespa artificial del camp del Morrot, ni l'equip ni els jugadors de futbol base poden jugar-hi o entrenar-hi, a causa del mal estat amb què es troba, que les darreres pluges han agreujat.

La cap de llista a les pròximes eleccions municipals, Anna Barnadas, ha dit que "quan es va decidir fer el nous camps de futbol al Morrot ja vam dir que eren un error, perquè no podrien assumir tot el futbol base de la ciutat i que no permetien en un futur el seu creixement, per això no nosaltres apostàvem pel projecte de les Planotes".


Davant el mal estat de les instal·lacions d'aquest club de barri, tant del camp com dels vestidors, segons la portaveu d'ERC a l'Ajuntament, el PDECat "en comptes de fer la inversió necessària ha volgut fer un pedaç posant una gespa reutilitzada i tenim la sensació que al final el què han fet és un nyap".

El primer exemple d'aquest error, segons els republicans, és el del Sant Pere Màrtir, un club que ha duplicat la quantitat de nois i també de noies que hi van a fer esport. "Optar pels camps del Morrot –ha afegit Barnadas– volia dir invertir en les instal·lacions esportives de futbol base de la resta de la ciutat, per a garantir la igualtat de condicions per tots els nens i nenes que practiquen aquest esport, i ara mateix no passa".
 

Actualment ni s'hi juga ni hi entrena cap equip, sobretot per a no prendre mal. Foto: Martí Albesa.


Els d'ERC OLot demanen demanem responsabilitats a l'equip de govern, no endebades el cost de la instal·lació de la gespa va ser d'uns 40.000 euros. Els republicans volen que se'ls expliqui per què no s'ha fet les coses bé i per què no es treballa "amb una solució efectiva per a tenir unes instal·lacions com cal i en el termini més breu possible". Segons els republicans, aquesta obra al capdavall costarà el doble del que caldria si d'entrada s'hagués fet una bona planificació i en el cas d'optar per fer camps descentralitzats, si s'hagués fet la inversió correcta.

Barnadas ho ha deixat ben clar: "Si ens hem gastat 2 milions d'euros per a tenir un camp més al Morrot, se'n pot invertir un quants milers en un camp que també és municipal".
 
Arxivat a