Espanyolisme

Apareix una bandera espanyola pintada en diversos carrers d'Olot

Per a fer aquesta acció a la calçada –que presumiblement s'hauria produït la matinada d'aquest dimecres–, haurà calgut el suport d'alguna màquina

per Xavier Borràs, Olot, 28 de novembre de 2018 a les 12:32 |
Una de les banderes pintades al passeig de Barcelona d'Olot. | Xavier Borràs.
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un seguit de franges amb la bandera espanyola pintada directament a la calçada s'ha pogut veure aquest matí de dimecres en diversos carrer d'Olot i, en direcció a Barcelona, a l'entrada de les Preses. L'acció s'hauria produït, presumiblement, durant la matinada i amb el suport d'alguna màquina de polvorització aerogràfica, com les que es fa servir per a pintar senyals de línies, passos zebra, etc., als carrers dels pobles i a les carreteres.

La bandera pintada, d'uns 40 cm d'amplada –per bé que de colors esvaïts–, es pot veure en diversos carrers de la capital de la Garrotxa, com el popular passeig de Barcelona, tot al voltant del giravolt de la Solfa, a la carretera de Santa Coloma i a l'entrada de la població veïna, a les Preses.


La Policia Municipal d'Olot no té, a hores d'ara, cap indici ni de com o quan s'ha produït l'acció ni qui n'hagin pogut ser els autors, segons ha pogut saber NacióGarrotxa.
 

La bandera pintada a la carretera de Santa Coloma, camí de les Preses, on també ha aparegut. Foto: Xavier Borràs.

 

Participació