Els Amics del Tren d'Olot celebren una mostra de modelisme ferroviari

Serà aquest dissabte 1r de desembre durant tot el dia als locals de l'associació

Redacció
27 de novembre del 2018
Actualitzat a les 7:12h
Detall de la maqueta del tren d'Olot que s'exposarà aquest dissabte..
Detall de la maqueta del tren d'Olot que s'exposarà aquest dissabte.. | Amics del Tren Olot-Girona.
A principis de desembre de cada any es celebra a nivell mundial el Dia del modelisme ferroviari a iniciativa de diverses organitzacions relacionades amb el món ferroviari. A Catalunya, la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril (FCAF) s’hi adhereix i convida a associacions, fabricants, botigues, maquetes visitables, etc, a que hi participin donant a conèixer aquesta activitat.
 
És per això que l’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG), amb la voluntat d’acostar aquesta diada a la ciutadania d’Olot, ha organitzat una Mostra de modelisme ferroviari en la qual es podrà gaudir de l’exhibició de la maqueta Olot-Girona, circulacions de modelisme a diferents escales, projecció de documentals i exposició de material del tren d’Olot.
 
Cal fer esment que per primer cop es podran veure, conjuntament i en funcionament, tots els mòduls construïts fins ara de la maqueta H0m (escala 1:87) de la línia Olot-Girona: 24 metres lineals de maqueta que van des de l’estació d’Olot fins al pont del Pasteral. 
 
La mostra, que és d’entrada gratuïta, es portarà a terme el proper dissabte 1 de desembre, de 10h a 13h i de 17h a 20h, al local dels Amics del Tren Olot-Girona, al número 5 del carrer Terrassa d’Olot.
 

Cartell de la diada de modelisme ferroviari. Foto: Amics del Tren Olot-Girona

Arxivat a