Santa Pau engega un «escape village» basat en personatges del segle XIV

L’activitat, pensada per a fer.-la entre petits grups d'adults, té una durada aproximada d’una hora i un cost de 5 euros per cap

El batlle de Santa Pau, Josep Companys, i Anna Escarpanter i Guillem Vila, creadors del joc, durant la presentació
El batlle de Santa Pau, Josep Companys, i Anna Escarpanter i Guillem Vila, creadors del joc, durant la presentació | DinàmiG.
Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat el 26 de novembre a les 15:09h
Els aficionats a l’escapisme –un joc de rol darrerament de moda– trobaran ara a Santa Pau (Garrotxa) una proposta d’escape village basada en personatges històrics que van viure en aquesta vila garrotxina durant el segle XIV.

Amb una tirada de daus es desencadenarà un malefici que menarà els jugadors a seguir un joc de pistes. Si es vol resoldre el crim, caldrà que estiguin ben atents a les explicacions del joglar dels barons de Santa Pau i demostrin la seva capacitat d’observació i el seu enginy.
 
Aquesta nova activitat turística l’han presentada aquest matí de divendres, 23 de novembre, el batlle de Santa Pau, Josep Companys, junt amb Anna Escarpanter i Guillem Vila, creadors del joc. La proposta compta amb el suport de la Diputació de Girona.
 
Aquest joc és ideal per a fer-lo en petits grups d’adults ja que l’han realitzat des d’algunes empreses com una activitat de team building. Com a diferència en relació amb d’altres escape, és autoguiat per part dels usuaris.
 
L’activitat té una durada aproximada d’una hora i un cost de 5 euros per persona.

Per a més informació i inscrpcions, us podeu adreçar a l’Oficina de Turisme de Santa Pau al telèfon 972 680 349 o a l'adreça-e [email protected].
 
Arxivat a