El diputat de Promoció Econòmica visita els eixos comercials d’Olot

Josep Antoni Frías ha fet una estada tècnica al Mercat Municipal i als eixos comercials de la capital junt amb el batlle Corominas i el regidor Vayreda

El diputat Frías durant la conferència a Can Trincheria, junt amb el batlle Corominas i el regidor Vayreda.
El diputat Frías durant la conferència a Can Trincheria, junt amb el batlle Corominas i el regidor Vayreda. | @diputaciogirona.
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:28h
Josep Antoni Frías, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, ha fet una visita tècnica al Mercat Municipal i eixos comercial d’Olot juntament amb Josep Maria Corominas, alcalde d’ Olot i Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'Ajuntament d' Olot.
 
L’acte, organitzat per l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DINAMIG) i l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, ha consistit en una conferència a Can Trincheria sobre: «El model d’Olot: És un model transferible?»; una visita a l’eix comercial i al projecte de recuperació dels locals comercials del projecte d'El Taller dels Sastres; i un recorregut al Mercat municipal i un tast de productes.

Josep Antoni Frías, ha destacat que «enguany, amb l’objectiu de preparar-nos per als reptes de futur, plantegem una proposta oberta i vivencial: adreçada a tècnics, paradistes i responsables polítics de la Xarxa de Mercats, però també a aquells que, malgrat no tenir un mercat sedentari, sí que tenen interès a conèixer iniciatives comercials motores que puguin inspirar els seus propis municipis».
 
Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, es posen diferents eines a la disposició dels comerciants en matèria de comerç i mercats:
  • En matèria de comerç, disposeu del grup de treball format pels tècnics, que anomenem Xarxa de Comerç de Proximitat. En aquest grup es recullen idees i propostes que donen peu a iniciatives en matèria comercial que es desenvolupen des de l’àrea.
  • En matèria de mercats, la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona ja fa més anys que funciona, amb un grup consolidat, i en l’actualitat estan preparant la segona edició de la campanya internacional «Estima el teu mercat».
  • I pel que fa als recursos econòmics, el 28 de setembre passat es van publicar les bases, i el 14 de novembre, les convocatòries de les subvencions de l’àrea.
Arxivat a