«Esmorza amb mi» obre El Petit Format al Teatre Principal d’Olot

La IV Mostra de Teatre ofereix una gran varietat d'espectacles fins a aquest diumenge

Anna Alarcón i Andrés Herrera en una escena d'«Esmorza amb mi».
Anna Alarcón i Andrés Herrera en una escena d'«Esmorza amb mi». | Ona Millà.
22 de novembre del 2018
Actualitzat el 23 de novembre a les 17:45h
Set anys després de conquerir públic i crítica amb Sé de un lugar, Iván Morales de Los Montoya, torna amb Esmorza amb mia parlar de la quotidianitat emocional. Ho fa a través de l’amor íntim entre dues parelles heterosexuals ben diferents: l’una s’han enrotllat cinc vegades i pràcticament no saben res l’un de l’altra; l’altra fa poc més d’un any que estan junts i tenen clar que volen apostar per la relació. Dalt l’escenari es crea un clima íntim, en què els personatges es despullen emocionalment davant del públic en una obra que reflexiona sobre com cultivar l’amor, en temps de precarietat.

Esmorza amb mi dóna el tret de sortida –aquest vespre a les nou al Teatre Principal d'Olot–  de la IV Mostra de Teatre El Petit Format, que arriba ja consolidada a la quarta fins al 25 de novembre, amb deu obres en cartell i els escenaris sempre insòlits que les estatgen.

La programació d'El Petit Format 2018 inclou una gran diversitat d’espectacles i formats. Hi participen tant companyies professionals com semi-professionals i també deixa lloc i espai a companyies locals. Entre els espectacles de la mostra Xevi Rossell, també membre d'Una Càpsula de Teatre, ha destacat dos dels espectacles programats, Esmorza amb mi, de Los Montoya, i El metge de Lampedusa, tots dos nominats als Premis Butaca de Teatre en la categoria de Petit Format.

El passat cap de setmana ja es va poder gaudir de dues prèvies: dissabte l'Orfeó Teatre va representa en un pis de la ciutat l'hilarant El sopar dels idiotes i diumenge la companyia Sal i Pebre ho va fer a l'edifici Parc Nou, de franc, amb No és tan fàcil.
 

Podeu consultar el programa clicant a la fotografia.

Arxivat a