Tres Colades estrena «El carrer» aquest diumenge a Sant Joan les Fonts

L'obra, original de Maria Vidal –candidata de JxCat al municipi–, es representarà a les sis de la tarda al Centre Cultural

Maria Vidal, autora d'«El carrer», es va reunir el passat 10 de novembre amb el president Carles Puigdemont.
Maria Vidal, autora d'«El carrer», es va reunir el passat 10 de novembre amb el president Carles Puigdemont. | @JuntsXSJLF.
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:42h
El carrer és el nom de la nova obra de producció pròpia, i amb text original de Maria Vidal, que estrenarà la companyia Tres Colades aquesta tardor i que tancarà el cicle d'activitats "Viu la Tardor" a Sant Joan les Fonts.

En aquesta ocasió la companyia ha volgut centrar-se en la vida a l'entorn d'un carrer i les persones que formen part del dia a dia d'un espai com aquest. Una comèdia de situació on els actors i les actrius interpretaran diferents personatges quotidians i propers amb una visió divertida i desenfadada. Les relacions entre vianants, veïns, amistats…, es reflectirà en diferents situacions que se succeiran de forma quotidiana.

Fa al cas, que l'autora d'aquesta obra va ser proclamada recentment candidata a batllessa de Junts Per Catalunya a Sant Joan les Fonts, que ha dirigit fins ara Joan Espona. Maria Vidal és tècnica de promoció i gestora cultural d'aquest ajuntament garrotxi.

Amb aquesta ja són tres les obres de producció pròpia amb què la companyia es presenta a un públic familiar que té ganes de passar una estona divertida i relaxada. 

"El Carrer" es representarà a les sis de la tarda al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts. L'entrada és gratuïta i està adreçada a tots els públics. 

Amb aquesta activitat es donarà per tancat el programa "Viu la tardor a Sant Joan les Fonts" que ha tingut una valoració molt positiva per part del públic assistent a les diferents propostes. Des de teatre per adults, passant per petits espectacles a la biblioteca municipal, el balanç ha estat bo i amb ganes de repetir.

"El Bosc" s'acomiada dels escenaris

La companyia Una Càpsula de Teatre va cloure el cap de setmana del 12 de novembre la gira d’El Bosc, en un espai intimista i en petit format; en una programació cultural on el públic no sap quin espectacle viurà, les més de 80 persones que hi van assistir van valorar molt positivament el treball de la companyia i es van deixar emocionar per aquesta colpidora funció teatral.  Una obra, que la companyia va estrenar el novembre del 2014, i que aquest passat 2017 van decidir recuperar als escenaris donant-li un format més intimista i afegint-hi música en directe.

Tota la companyia està molt satisfeta amb el resultat d’aquesta nova posada en escena, que han representat deu vegades al llarg de l’any i on han obtingut premis en dos concursos de teatre de Barcelona. El Bosc, de la dramaturga Daniela Feixa, és un thriller de suspens que posa al públic en tensió els 80 minuts que durava la representació.

En aquests moments ja estan treballant en una nova obra que està previst que s’estreni la primavera de l’any vinent.
 

Els integrants de la companyia durant l'última representació d'«El Bosc». Foto: @santjoanfontsaj.