Sant Privat d'en Bas inaugura aquest dissabte el Parc de les Oques

S'hi ha instal·lat una font, una taula de ping-pong, bancs i taules de pícnic i s'anuncia una pèrgola amb salze

21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:13h
El nou espai del Parc de Les Oques que s'ianugura aquest dissabte a Sant Privat d'en Bas.
El nou espai del Parc de Les Oques que s'ianugura aquest dissabte a Sant Privat d'en Bas. | Xavier Borràs.
Tal com ja va informar NacióGarrotxa el passat mes de maig, l'Ajuntament de la Vall d'en Bas va realitzar una sessió veïnal per a definir de manera conjunta els usos i lavmillora de l'espai conegut com Les Oques, a la zona del veïnat de Can Mulleras, a Sant Privat d'en Bas, poble integrat al municipi des de fa cinquanta anys.

En aquella sessió es van aplegar moltes propostes, que van ser analitzades i validades pel personal tècnic municipal per manera de dissenyar una zona d'esbarjo que s'adeqües a les peticions fetes i al pressupost assignat. L'esborrany quasi definitiu del projecte es va tornar a presentar al veïnat el passat 20 de juny, en què es van prendre les darreres decisions.

Amb l'objectiu que tots els ciutadans de Sant Privat coneguin que serà el futur espai del Parc de Les Oques, aquest dissabte, 24 de novembre a migdia (12:00 h), l'Ajuntament i l'Associació de Veïns conviden tothom a la inauguració d'aquest espai, que ja compta amb una taula de ping-pong, un taula amb un mosaic per a jugar-hi a escacs, dues taules i banc per a fer-hi pícnic, una font i sis moreres. Més endavant s'hi instal·larà una pèrgola amb salze per a tenir-hi ombra a l'estiu.

El cost d'aquest nou espai es detalla tot seguit:
 
MilloresCost
Compra i instal·lació d'una font250 €
Compra i instal·lació del ping-pong1.565 €
Compra i instal·lació de 2 bancs362 €
Compra i instal·lació de 2 taules de pícnic474 €
Compra i instal·lació de 6 moreres900 €
Compra i instal·lació d'un túnel de salze1.265 €
Cost Total4.816 €