La 2a cursa de la dona de les Preses recapta 11.300 € per a Oncolliga Girona

Dues mil dones es van inscriure en la segona edició celebrada el passat 21 d'octubre

Una representació de les organitzadores de la cursa van lliurar ahir el xec simbòlic a Oncolliga Girona.
Una representació de les organitzadores de la cursa van lliurar ahir el xec simbòlic a Oncolliga Girona. | @lespreses_cat.
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:02h
El passat diumenge 21 d’octubre es va organitzar per segona vegada a les Preses la Cursa de la dona. Un grup de dones, amb la col·laboració de l’Ajuntament, van organitzar aquesta cursa solidària i oberta a totes les edats.

Aquesta segona edició va ser un èxit rotund de participació amb la inscripció de 2.000 dones. Una setmana abans es van haver de tancar les inscripcions perquè ja superaven la barrera d'aquest nombre. La cursa ha esdevingut una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa.

Aquest dimarts 20 de novembre, el grup de dones que va organitzar la segona edició de la cursa, acompanyades del batlle de les Preses, Pere Vila, i de la presidenta d’Oncolliga Girona, la Lluïsa Ferrer, han presentat la recaptació econòmica aconseguida en aquesta segona edició, que ha estat d’ 11.300 euros. La destinació de tots aquests beneficis és per a Oncolliga Girona.
 

Lluïsa Ferrer, Love Lovera i Pere Vila durant l'acte de lliurament del xec simbòlic. Foto: @lespreses_cat


Lluïsa Ferrer que ha recollit el xec simbòlic que li ha lliurat el grup de dones, ha explicat que aquests diners aniran destinats per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama a la comarca de la Garrotxa com el banc de perruques, el programa de drenatge limfàtic, el programa del fisioterapeuta a domicili per a malalts pal·liatius i, també, als psicooncòlegs, professionals que ofereixen atenció i suport psicològic, a més del nou programa d’estètica oncològica. Ferrer ha agraït la iniciativa d’aquests grups de dones per haver tornat a organitzar la cursa solidària i comptar amb Oncolliga Girona per segon any consecutiu; també, ha volgut agrair a l’Ajuntament de les Preses tot el seu suport.

Per la seva part, el batlle de les Preses ha explicat que l’Ajuntament continuarà donant suport logístic i de col·laboració a aquest grup de dones perquè continuïn organitzant la cursa cada any a les Preses i es converteixi amb una cita obligada a la Garrotxa i a les comarques gironines.

En representació el grup de dones, Love Lopera ha agraït la  col·laboració de l’Ajuntament de les Preses, a la Fundació la Caixa per la seva aportació econòmica, a les empreses, proveïdors i a tots els voluntaris i voluntàries que van voler col·laborar a la cursa, i, sobretot, a les 2.000 dones que es van inscriure per participar-hi i fer possible de nou aquest somni amb una gran acollida i participació.
Arxivat a