La Protectora d'Animals Terra Viva presenta a Olot un calendari solidari

S'ha fet en col·laboració amb la Penya Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca i ja es pot adquirir en diversos comerços d'Olot, Banyoles i Girona

Laura Andrés, Isa Hilario i Ariadna Creus durant la presentació del calendari solidari.
Laura Andrés, Isa Hilario i Ariadna Creus durant la presentació del calendari solidari. | Terra Viva.
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 9:42h
El passat dissabte 10 de novembre a les 21:30 h es va presentar a la sala Stromboli d'Olot el calendari solidari de l'Associació Protectora d'Animals Terra Viva. L'acte va ser presentat per Josep Andrés, del Centre d'Iniciatives Turístiques de la Garrotxa, Laura Andrés, representant de la Penya Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca, Isa Hilario, presidenta de l'Associació Protectora d'Animals Terra Viva, i la fotògrafa Ariadna Creus.
 
Aprofitant que enguany la Penya Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca celebra el seu 25è aniversari, se'ls va proposar poder col·laborar a la realització del calendari solidari. Un calendari on es pot gaudir d'un petit repertori dels meravellosos vestits, acompanyat d'un entorn immillorable com es laa Garrotxa i de la millor companyia dels gats i gossos que hi ha actualment a les instal·lacions.
 

La presentació del calendari solidari Terra Viva va tenir lloc a la sala Stromboli d'Olot. Foto: Terra Viva.


Aquest any s'ha pogut gaudir de la col·laboració d'un seguit d'empreses i comerços de la Garrotxa, Pla de l'Estany i Ripollès, que amb la seva aportació han fet possible la realització i presentació del calendari solidari.
 
El preu del calendari solidari de l'Associació Terra Viva és de 10 € i es podran adquirir en els següents establiments:
 
Olot: Minifauna, D-Cor, La Copisteria, Abacus, Mundifauna i a les nostres instal·lacions.
 
Banyoles: Xinu-xanu, Vet aquí, Rentakans, Fleca Pastisseria Padres i Restaurant Petro Estany.
 
Girona: Perruqueria Mistic Hair.
 
Els organitzadors van agrair a tots els col·laboradors i assistents pel bon ambient, la solidaritat, l'estima i el caliu que van viure durant la realització del calendari.
Arxivat a