La CUP organitza una jornada de formació municipalista nacional a Olot

Sota el títol "Agafem força", tindrà lloc al casal de l’Associació de Veïns del barri de Bonavista des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i la conformaran experiències de municipis mitjans i petits

El Casal de Bonavista acollirà aquest dissabte la jornada de formació municipalista de la CUP.
El Casal de Bonavista acollirà aquest dissabte la jornada de formació municipalista de la CUP. | Foto: Google Maps.
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 9:58h
La CUP ha preparat per al pròxim dissabte, 17 de novembre, quatre jornades de formació municipalista arreu de Catalunya sota el títol Agafem força, una de les quals se celebrarà a Olot. Concretament, la formació d’Olot es durà a terme al casal de l’Associació de Veïns del barri de Bonavista, al número 24 del carrer Viola, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i la conformaran experiències de municipis mitjans i petits.
 
Aquestes jornades serviran conèixer millor què entén la formació anticapitalista per municipalisme i el projecte general de sobiranies. A la primera ponència, a les 10 del matí, titulada Què entenem per municipalisme? hi participaran Dani Cornellà, alcalde de Celrà, i un representant de la CUP de Sallent, que aportaran elements per conèixer l'aposta i el projecte municipalista de la unitat popular, i entendre la dialèctica entre ajuntaments i poder popular, entre candidatura i teixit popular i associatiu, entre la CUP i la resta de forces polítiques, de forma teòrica, però, també, des d’una perspectiva pràctica i concreta, amb experiències.
 
La segona ponència s’iniciarà a les 12:15 h i porta per títol Projecte general de sobiranies. Pretén aportar un marc polític general sobre el projecte sobiranies i els criteris fonamentals que han de guiar un procés de transformació que el vinculen directament al municipalisme. A partir d’aquest marc general, es presentaran experiències que ho han portat a la pràctica i com ha estat el procés per fer-ho, des d’una reflexió prèvia, els elements que cal tenir en compte, quins han estat els passos a seguir i quina valoració en fan del procés. Hi intervindran Josep Plasència, de la CUP de Vall Fosca, i Miquel Perelló, de la CUP Els Guiamets.
 
Després de la formació, els participants celebraran un dinar que també servirà per a recollir recursos per a la caixa de resistència de la campanya #NIUnaMés.
 
Les altres formacions es durant a terme a Arenys de Mar (Maresme), Pla de Santa Maria (Alt Camp) i Manresa (Bages). Per a més informació i inscripcions, podeu anar al web.
 
Arxivat a