​Restriccions de trànsit als túnels de Bracons i Sant Esteve d'en Bas

Obres de manteniment a les dues vies

L'entrada al túnel de Bracons
L'entrada al túnel de Bracons | @gencat
Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:19h
Els túnels de Bracons estaran tallats en tots dos sentits els dies 19, 20 i 21 de novembre, de les 11 de la nit a les 6 del matí, per neteja de voral, voreres, arquetes, canaletes, panells i manteniment correctiu i preventiu de les instal·lacions i col·locació de càmeres noves, segons ha informat el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Els talls a la C-37 es portaran a terme entre els punts quilomètrics 153 i 172. Els vehicles es desviaran per la carretera secundària.

També hi haurà restriccions de trànsit en ambdós sentits al túnel de Sant Esteve d’en Bas, a la C-63, entre els quilòmetres 66 i 68, Els vehicles es desviaran per una carretera secundària.

Els talls en aquest punt de la Vall d’en Bas es portaran a terme: el 14 i 15 de novembre, de les 8 del matí a dos quarts de 6 de la tarda, per instal·lació de càmeres noves i manteniment preventiu del sistema DAI del túnel; i el 21 de novembre, de les 10 de la nit a les 6 del matí, per neteja de voral, voreres i arquetes i manteniment correctiu i preventiu de les instal·lacions del túnel.
Arxivat a